Sanel Fatkić ima najbolju motorističku bradu

“Sretan sam, počašćen, ne znam di ću i šta ću. Nemam pojma što sam dobio za nagradu, jedva držim to sve u rukama”, poručio je Sanel Fatkić držeći poklon vrećice s preparatima za njegu brade nakon što je žiri u Karlovcu u subotu njegovu bradu proglasio najboljom motorističkom bradom Hrvatske.

Povjerenstvo su činili frizeri Tomislav Pudina i Natali Pudina Skočibušić iz Karlovca, Marko Stanzl iz Zagreba te Stanislav Mučić – Brico iz Čakovca. Pudina je objasnio da su se gledali urednost, gustoća, dužina i stil brade te karizma onoga tko ju nosi.

Treće mjesto je osvojio Ivan Belan – Beli, a drugo Mario Župančić – Marac.

Belan je prije početka natjecanja rekao da ga ne smatra da ima najbolju bradu.

“Supruga Ksenija me nagovorila na natjecanje i majstorica je brade. To je njezin hir. Nije bitno da motoristi imaju brade. Tu smo zbog zabave”, rekao je Belan.

Organizatori izbora su bili Frizerski salon “Karlo” i Moto klub “Moto legija Croatia”, a na Gornju Jelsu gdje je sjedište ovog karlovačkog moto-kluba pristigli su motoristi iz raznih dijelova Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Austrije.

Predsjednik Moto legije Croatia Ivica Radman je objasnio da dugo prijateljuju s Pudinom koji ih šiša i brije.

“Radio je izbore za najbolju bradu Karlovca, pa smo došli na ideju da se može napraviti isto s motoristima”, rekao je.

Dodao je da ne moraju svi motoristi nositi bradu.

“Većina ih ipak ima – to je dio stila, popratno nešto uz motore, mada ne uvijek”, naveo je.

Klub kojega vodi ove godine slavi tri desetljeća postojanja.

“Vozimo se, družimo s drugim motoristima, odlazimo na susrete, bavimo se humanitarnim radom i slično. Klub ima dvadesetak članova i održavamo susrete – zimski drugog vikenda u veljači i jedan ljetni drugog vikenda u srpnju, zadnjih godina u Bariloviću. Na proslavi 30 godina djelovanja nastupat će Kojoti s još pet bendova”, najavio je Radman.

Pudina nije krio zadovoljstvo.

“Ovo je prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj. Čekali smo lijepo vrijeme. Moji prijatelji bajkeri su čak bili skeptici, ali sam vjerovao u uspjeh i uspjeli smo. Nagodinu očekujem još više motorista”, poručio je Pudina.

*objavio KAportal