Sedmoro ozlijeđenih u disko klubu Monaco

Četiri osobe su teško ozlijeđene, a tri lakše opeklinama u noći na nedjelju oko 2.30 sati u disko klubu Monaco u Karlovcu nakon što je 23-godišnja konobarica nestručno rukovala pićima radi efekta zapaljenja na šanku kada je došlo do iznenadnog izgaranja, izvijestila je policija.

Ravnateljica Opće bolnice Karlovac Ivana Kovačić je navela da su svi ozlijeđeni izvan životne opasnosti, a da su dvije ženske osobe zadržane na liječenju te da su obje 2002. godište. Jedna od njih ima opekline lica i zadržana je na odjelu intenzivne njege iz straha od respiratornog stresa, a druga ima opekline gornjeg dijela tijela i ruku, dodala je ravnateljica. “One imaju 2B opekline koje zahvaćaju 27 posto tijela. Ostali su pušteni kućama”, rekla je I. Kovačić.

Policijska uprava karlovačka nije navela ime ugostiteljskog objekta, ali je disko klub Monaco u nedjelju objavio ispriku gostima i ponudio pomoć ozlijeđenima i onima koji su na drugi način oštećeni. “Dragi prijatelji i gosti, ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja. Oštećenima i ozlijeđenima želimo što brži i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti, a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju. Nažalost, ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti što se može”, stoji u objavi disko kluba Monaco na društvenoj mreži Facebook.

Policija je navela da je proveden očevid i najavila nastavak kriminalističkog istraživanja radi utvrđivanja svih okolnosti.

*objavila Hrvatska izvještajna novinska agencija