Nebojša Andrić: Kemijske olovke mali dronovi u rukama birača

“Nećemo se prodati i dati ucijeniti, a vi nas testirajte. Sudbina je u vašim rukama. Stoga podignite ove male dronove u obliku kemijskih olovaka prekosutra i pokažite velikima da sva mašinerija koju su upotrijebili ovih dana može pasti, ako biste imali dovoljno snage i odlučnosti izdvojiti petnaest minuta za odlazak na biračko mjesto”, poručio je u ponedjeljak u Karlovcu predvodnik koalicijske liste Akcije za promjene i Agrarne stranke – pokreta za hrvatsku poljoprivredu na izborima za Hrvatski sabor Nebojša Andrić biračima držeći u ruci penkalu.

Obratio se prvenstveno neodlučnima. Rekao je da predvodi listu poštenih i marljivih koji su se dokazali u radu, a da se slabo pojavljuju u medijima jer ne raspolažu novcem poreskih obveznika u tu svrhu niti uživaju potporu velikih poduzetnika koji ulažu u političke opcije očekujući povrat ulaganja nakon izbora, ali da se oslanjaju na građane.

“Mnogi su nas pitali zašto idemo goloruki na tenk kada smo ušli u sraz s velikima. No, imamo odgovor za te tenkove i zrakoplove, stotine tisuće malih dronova, a to su kemijske olovke. Na izbore ne izlazi više od polovice birača, a oni su najjača snaga u ovoj državi. Sve je u njihovim rukama. Neodlučni mogu na čelo ove države postaviti koga hoće i ne bi trebali dopustiti onima koji uživaju potporu 20 ili 30 posto birača i koji misle da su nedodirljivi da nas uvjere da se ništa ne može promijeniti. Izložili smo se, tu smo i spremni smo preuzeti odgovornost. Dajte nam šansu svojim glasom. Pokažite i drugima da možete nešto promijeniti. Dovoljno je samo izaći na izbore i zaokružiti listu broj 5 i preferencijalno bilo koga od kandidata s te liste. Jedan smo tim i radit ćemo za interese građana”, poručio je Andrić, načelnik Vojinća, u društvu načelnika Žakanja Danijela Jurkaša, bivše gradonačelnice Ozlja Gordane Lipšinić i drugih kandidata s liste.

*objavio KAportal