U Ogulinu se otvara trgovački centar HEY Park

U Ogulinu se otvara trgovački centar HEY Park – projekt je u pripremnoj fazi, traje postupak izdavanja građevinske dozvole, a iz tog trgovačkog lanca su KAportalu naveli u petak da je riječ o višemilijunskoj investiciji i da je predviđeno otvaranje pedesetak radnih mjesta.

Iz HEY Parka su rekli da se ogulinski gradi nakon dva maloprodajna parka u Zadru i Vukovaru te za planiranja dodatnih, da su proveli detaljnu analizu hrvatskog tržišta i utvrdili da Ogulin nema sličan sadržaj.

“Ovaj nas je zaključak potaknuo na dodatno istraživanje tržišta i interesa naših partnera. Naš cilj je ponuditi alternativu ili dopunu postojećoj lokalnoj ponudi te stvoriti novi trgovački centar koji će zadovoljiti potrebe lokalnog stanovništva i šire okolice”, poručili su iz HEY Parka.

Dodali su da će HEY Park Ogulin biti smješten na ulasku u grad s velikim parkiralištem i lakom cestovnom dostupnošću.

“Planirani sadržaji uključuju trgovine prehrambenih proizvoda, drogerija, obuće, odjeće, bijele tehnike, kućnih potrepština, kao i ugostiteljske objekte. Na ovaj način pokrivamo sve gospodarske grane koje će biti zanimljive našim budućim posjetiteljima, pružajući im sveobuhvatnu ponudu na jednom mjestu”, nastavili su iz HEY Parka.

Istaknuli su kako se raduju dolasku u grad pod Klekom i da s nestrpljenjem iščekuju nove kupce.

“Veseli nas što ćemo uskoro započeti realizaciju HEY Parka Ogulin” poručili su.

*objavio KAportal